Webdesign

We ontwikkelen websites en webshops die blijven plakken

VRAAG OFFERTE

Een voordelige website met een strak modern design

Budgetvriendelijke CMS websites vanaf € 499,- of vraag om uw gratis 1-pagina online visitekaartje!

Hoe we te werk gaan

1. KENNISMAKING

Bij een kopje koffie luisteren we naar uw verhaal en brengen we uw doelstelling in kaart. We overlopen met u het volledige project, maken een duidelijke projectomschrijving op en bepalen samen met u de projectaanpak.

2. PLANNING

Na het eerste gesprek gaan we aan de slag, maken een tijdinschatting en vertalen we naar een vrijblijvende prijsofferte. Dan weet u van te voren waar u aan toe bent en komt u achteraf niet voor verrassingen te staan.

3. UITVOEREN

Als creatief bureau combineren we de nodige disciplines van concept tot eindproduct. We staan voor creativiteit en slagvaardigheid, van campagne, huisstijl of compleet magazine tot flyer, verpakking of website.

4. GOEDKEURING

Afgewerkte ontwerpen worden opgemaakt voor druk of web, altijd met de juiste technische specificaties. We doen een laatste screening. Enkel na uw finale GO wordt het ontwerp uitgevoerd of uw website gelanceerd.

5. LEVERING

We hechten veel belang aan duurzame samenwerkingen, wij volgen het drukprocedé zorgvuldig op of zorgen voor een website handleiding, opleiding rond het gebruik van het cms systeem, website analyse, ..

Naast het bouwen van uw site huisvesten we uw website in het allerbeste datacenter van de Benelux. Over privacy hoeft u zich alvast geen zorgen te maken.

Contacteer ons

Nog geen duidelijk plan?

Het bedenken en uittekenen van een plan voor uw online project zit in ons bloed. Op basis van een vaag of een zeer concreet idee. We zitten graag ongestoord met u samen bij een kopje koffie om de doelen, verwachtingen en beoogde resultaten van uw project rustig op een rij te zetten.

Ontwikkeling op maat.

We ontwerpen niet alleen websites, we hebben ook het netwerk om uw website verder te ontwikkelen. Vormgeving en de bouw van een site is één ding, maar de site moet ook worden gevuld. We hebben hiervoor verschillende tekstschrijvers, illustratoren en fotografen in ons netwerk.

Responsive & flexible design

Dag na dag vergroot het aantal apparaten, platformen, browsers en resoluties waarmee sites, applicaties en e-mails worden bekeken. Slim omgaan met deze veelheid aan verschijningsvormen is een dagelijkse uitdaging in het ontwerpen en ontwikkelen van onze projecten

Benieuwd naar onze portfolio?

| Kijk dan snel hier |

Hoe creëer ik meer zichtbaarheid voor mijn merk of organisatie?

Uw merkidentiteit begint met een goede grafische vormgeving.

Contacteer ons