Over ons

Creatieve geesten met visie en veel goesting

Waarom Kreanet?

Naast de gebruikelijke standaarddiensten zoals domeinnaamregistratie, website hosting en e-mail, zijn we gespecialiseerd in webdesign en IT oplossingen op maat, maar ontfermen ons eveneens over de herstellingen, installatie, het onderhoud van uw computer. Sommigen noemen ons een computerzaak, hosting bedrijf. Anderen een webdesign bedrijf, grafisch ontwerp bureau of een productiehuis.

Wij zien ons als een verzameling geoefende creatieve geesten met visie en veel goesting. En samen kunnen wij veel, doen wij veel en maken wij veel. Dat ziet u bij onze referenties. Wij houden van een directe, efficiënte no-nonsens aanpak. Wij zetten alles op alles om uw merk of idee de exposure te geven die het nodig heeft. Daarvoor hebben we echt alles in huis, en daarvoor halen we met veel plezier ook alles uit de kast!

Bij KREANET zit grafisch talent, verhalend talent, commercieel talent, visueel talent, digitaal talent, IT talent én een portie know how om U tegen te zeggen.
Daarom noem je ons best hoe jij ons ziet. Wij zien geen hokjes of stempels, beperkingen of grenzen. Wij zien mogelijkheden en kansen om samen een sterk en succesvol verhaal te schrijven.

Filip D'Hulster
Filip D'HulsterTech guy
Filip (ON7FD) is een echte tech geek. Hij houdt ervan nieuwe technologieën te ontdekken maar is vooral ook een creatieve duizendpoot met oog voor detail.
ICT / Technologie 94%
Web-Design 98%
Sonja Costers
Sonja CostersAllrounder
Als allrounder neemt Sonja ook deels de boekhoudkundige taken binnen Kreanet tot zich. Sommige dingen in het leven moeten nu eenmaal. 🙂
Boekhouding 98%
Web Design 85%

Computer en internet solutions since 2004

Ideas. Technology. Passion. Innovation. Creativity.