Grafisch ontwerp

Een eerste indruk maak je maar één keer

VRAAG OFFERTE

Van logo tot huisstijl, eigentijdse vormgeving voor je project

Zie ons als een verzameling geoefende creatieve geesten met visie en vooral veel goesting.

Hoe we te werk gaan.

1. KENNISMAKING

Bij een kopje koffie luisteren we naar uw verhaal en brengen we uw doelstelling in kaart. We overlopen met u het volledige project, maken een duidelijke projectomschrijving op en bepalen samen met u de projectaanpak.

2. PLANNING

Na het eerste gesprek gaan we aan de slag, maken een tijdinschatting en vertalen we naar een vrijblijvende prijsofferte. Dan weet u van te voren waar u aan toe bent en komt u achteraf niet voor verrassingen te staan.

3. UITVOEREN

Als creatief bureau combineren we de nodige disciplines van concept tot eindproduct. We staan voor creativiteit en slagvaardigheid, van campagne, huisstijl of compleet magazine tot flyer, verpakking of website.

4. GOEDKEURING

Afgewerkte ontwerpen worden opgemaakt voor druk of web, altijd met de juiste technische specificaties. We doen een laatste screening. Enkel na uw finale GO wordt het ontwerp uitgevoerd of uw website gelanceerd.

5. LEVERING

We hechten veel belang aan duurzame samenwerkingen, wij volgen het drukprocedé zorgvuldig op of zorgen voor een website handleiding, opleiding rond het gebruik van het cms systeem, website analyse, ..

Een nieuw logo? Een advertentie? Een bedrijfsbrochure? Eigen huisstijl?

Contacteer ons

Ontwerp en identiteit

We luisteren graag naar je, stellen vragen, begrijpen en verdiepen… Zo krijgen we feeling met het product en vertalen we dit naar een verleidelijk ontwerp. Vervolgens bedenken en ontwikkelen we onder andere logo’s, huisstijl, brochures, folders, flyers, websites…

Online en interactief

We ontwerpen niet alleen websites, we hebben ook het netwerk om uw website verder te ontwikkelen. Vormgeving en de bouw van een site is één ding, maar de site moet ook worden gevuld. We hebben hiervoor tekstschrijvers, illustratoren en fotografen in ons netwerk.

Concept en ontwikkeling

Wij zijn zowel op de zakelijke markt als de consumenten markt actief en werken met veel passie, flair en vooral veel goesting aan het juiste, verleidelijke communicatiemiddel voor jouw bedrijf, product of project. Kortom wij denken met je mee.

Benieuwd naar onze portfolio?

| Kijk dan snel hier |

Hoe creëer ik meer zichtbaarheid voor mijn merk of organisatie?

Uw merkidentiteit begint met een goede grafische vormgeving.

Contacteer ons