Online Back-up

Volledig geautomatiseerd, zodat u nooit meer vergeet te back-uppen

VRAAG OFFERTE

Automatische Online Back-up

Automatische Online Backup

U wilt zich wapenen tegen gegevensverlies bij vb. computercrash, waterschade, brand, diefstal, verlies en zelfs ransomware? Met deze volledig Automatische Online Backup hoeft u nergens aan te denken en worden uw bestanden volledig automatisch en overzichtelijk veilig buitenshuis ge-backupt.  Terughalen van één of meerdere bestanden is erg eenvoudig. De Automatische Online Backup doet zijn werk volledig geautomatiseerd op de achtergrond, zodat u nooit meer vergeet te back-uppen. Vaak denk je er pas echt over na als het al te laat is.

Nuttig om weten: Buitenhuis ge-backupt aan veilige 448-bit file versleuteling.

Beschikbaar voor Windows, Mac en Linux.

Automatische Online Backup

Kreanet biedt complete Online Backup ondersteuning doorheen het volledige jaar. In geval van nood voeren wij een volledig data herstel (Disaster Recovery) voor u uit. U kan dus altijd op Kreanet hulp rekenen. Wij installeren de automatische Online Backup kosteloos op uw computer (zelfs op afstand) en zorgen er persoonlijk voor dat alles perfect is ingesteld zodat u zich geen zorgen hoeft over te maken over uw kostbare foto’s, muziek, video’s en documenten. Ideaal dus voor gebruikers die hun bestanden willen beschermen tegen computercrash, waterschade, brand, diefstal, beschadiging, verlies en zelfs ransomware.

Nuttig om weten: Buitenhuis gebackupt aan veilige 448-bit file versleuteling.

Beschikbaar voor Windows, Mac en Linux.

Automatische Online Backup

Een Automatische Online Backup neemt u een zorg uit handen en maakt ten allen tijde automatisch een kopie van de bestanden op uw computer zonder dat u er hoeft aan te denken. Zo zijn uw waardevolle bestanden altijd door 448-bit file encryptie goed beschermd.

Nuttig om weten: Buitenhuis gebackupt aan veilige 448-bit file versleuteling.

Beschikbaar voor Windows, Mac en Linux.

Automatische Online Backup

De Automatische Online Backup doet zijn werk op de achtergrond. Technische kennis is niet vereist. U geeft zelf aan welke bestanden gebackupt moeten worden. En dat mogen er heel veel zijn en uw bestanden zijn veilig buitenshuis geback-upt ! Herstellen van uw bestanden van een eerdere datum. Het is niet de vraag óf een harde schijf stuk gaat, maar wannéér. Het is zaak om deze data goed te back-uppen want verlies kan grote emotionele (familie foto’s) en financiële (zakelijke bestanden) schade aanrichten. Vaak denk je er pas echt over na als het al te laat is.

Nuttig om weten: Buitenhuis gebackupt aan veilige 448-bit file versleuteling.

Beschikbaar voor Windows, Mac en Linux.

  • Per computer (onbeperkte backup ruimte) 99,00 euro/jaar incl.btw

Nu bestellen

De online back-up oplossing die ook aan de bedrijfsbehoeften voldoet. Flexibiliteit, kostenbesparing en betrouwbaarheid zonder veiligheidsrisico’s

De gouden 3-2-1 regel voor het maken van back-ups

Regel 1: Zorg voor 3 kopieën van je bestanden. Regel 2: Maak gebruik van minstens 2 verschillende media. Regel 3: Zorg voor 1 kopie buiten de deur (online back-up).

Meer veiligheid zonder de controle te verliezen

U behoudt zelf de toegang en volledige controle over uw data in de cloud. alles buitenhuis gebackupt aan veilige 448-bit file encryptie.

Harde schijven zijn onderhevig aan slijtage

Het niet de vraag óf een harde schijf stuk gaat, maar wannéér. Het is zaak om deze data goed te back-uppen want verlies kan grote emotionele (familie foto’s) en financiële (zakelijke bestanden) schade aanrichten.

Vaak denk je er pas echt over na als het al te laat is.

Als je hulp nodig hebt met het inrichten van jouw werkplek en back-up voorziening, contacteer ons.

Zo. Nu eerst naar de cloud.

Cloud computing is vaak veel veiliger dan de traditionele computing,omdat bedrijven als Google
hooggeschoold cyber-security IT experten kunnen aantrekken en behouden.